Kaikki palvelut saman katon alta

Tarjoamme asiakkaillemme kattavat suunnittelu-, varustelu-, raskaan kaluston maalaamo- ja huoltopalvelut.

Laaja tuotevalikoimamme sekä osaava henkilöstö mahdollistavat kustannustehokkaat ratkaisut. Sujuvan palvelun varmistaa vahva osaamisemme hydrauliikka- ja laiteasennuksista sekä pitkäjänteinen yhteistyö muiden laitevalmistajien kanssa.

Raskaan kuljetuskaluston maalaukset

Vuonna 2009 valmistuneessa raskaan kaluston maalaamossa teemme autojen ja päällirakenteiden maalauksia, ulkoasun muutoksia sekä vahinkokorjauksia. Maalaamomme/kuivaamomme on mitoitettu nykyaikaisille moduuliyhdistelmille.

Varaosat ja tarvikkeet

Pidämme varastossamme runsaasti hyötyajoneuvojen päällirakenteiden varaosia ja tarvikkeita. Saat heti varastostamme mm. erilaiset valot, vilkut, peruutuskamerat, työkalulaatikot, alumiiniprofiilit, lokasuojat, sidontatarvikkeet yms.

Luotettavimmat merkit

Asiakkaidemme kokemusten perusteella olemme etsineet valikoimiimme erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvat lisävarusteet ja komponentit. Haastavat sääolosuhteet vaativat lämmönsäätölaitteilta, kuormausnostureilta, takalaitanostimilta ja vaihtolavalaitteilta parasta mahdollista toimintavarmuutta ja korroosion suojausta. Me luotamme ainoastaan parhaisiin komponentteihin ja asiakkaamme meihin!