Kuorma­korit

Rahti- ja jakelukorit

Rahtikorit Kokonaismassaltaan 18-26 t kuorma-autoihin

Uudistetut lattia- ja apurunkorakenteet, monipuoliset sidontavaihtoehdot, säilytystilat tarvikkeille, ovien ja luukkujen toimintavarmuus sekä laaja varustevalikoima. Siinä tärkeimmiksi näkemämme vahvuudet rahtikoreissa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa tehdyn tuotekehityksen tuloksena uusissa rahtikoreissamme on vahvistetut etu- ja sivuseinien alaprofiilit trukkilastausta varten, kelluva ovirakenne sekä vahva, raskaaseen ajoon suunniteltu lattia. Lataa esite »

Jakelukorit Kokonaismassaltaan n. 10-18 tn kuorma-autoihin

Suurin osa Piakon jakelukoreista valmistetaan kylkiaukeavina. Olemme pitkään tehneet kehitystyötä kuljettajan eduksi. Siitä osoituksena kylkiaukeavat korimme ovat kevyitä käyttää ja ovien avaus-/sulkulaitteet toimivat varmasti. Sivusta lastattavien korien lastauskorkeuteen on tuotekehityksessä kiinnitetty erityistä huomiota. Piakon koreissa vapaa lastauskorkeus on noin 60 mm matalampi kuin korin sisäkorkeus. Lataa esite »

Kevytkorit

Kokonaismassaltaan noin 3,5-8 t:n paketti- ja kuorma-autoihin.

Valmistamme 3,5 t autojen korit erittäin kevyestä lasikuituvahvisteisesta kerroslevystä. Harkittujen materiaalivalintojen ja konstruktion ansiosta ajoneuvon hyötykuorma on pystytty maksimoimaan. Tästä osoituksena pakettiauton alustalle rakennetun perälautanosturillisen kevytkorin kantavuus on jopa 900 kg.

Kevyiden kuorma-autojen erilliskorit valmistamme kevyesti eristetystä kerroslevystä. Korin apurunko rakennetaan maalatusta rakenneteräksestä. Vankan rakenteensa ansiosta kori palvelee moitteettomasti vuodesta toiseen kovassakin ammattikäytössä. Lataa esite »

Vaihtokuormatilat

Piako valmistaa jalkalavakontteja sekä vaijeri- ja koukkutartunnoilla varustettuja rahtilavoja ja umpikoreja. Vaihtokuormatilan avulla kuorma-autoa voidaan hyödyntää tehokkaammin, kun lastauksen ja purkamisen aikana ajoneuvolla voidaan tehdä muita kuljetustehtäviä. Jalkalavakontteja on saatavilla myös FNA- ja FRC- luokiteltuina.

Kysy myös vuokrattavia vaihtokuormatilojamme. Vuokrapalvelumme ansiosta saat uudistettua tai lisättyä kuljetuskalustoasi, ilman että sinun tarvitsee sitoa omassa liiketoiminnassasi tarvittavaa käyttöpääomaa kalustoon. Lataa esite »

Kylmä-/pakastekorit

Piako valmistaa FNA- (kylmäkuljetus) ja FRC- (pakastekuljetus) elintarvikekuljetuskoreja. ATP-hyväksytyt korimme voidaan varustaa väliseinillä osastoihin, jolloin niihin saadaan myös erilaiset lämpötilavyöhykkeet. Lataa esite »

Huoltokorit

Piakolla on pitkä kokemus raskaiden huoltoautojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Huoltokorit rakennetaan joko kuorma-auton alustalle kiinteiksi tai vaihtokuormatiloina. Korit varustetaan asiakkaan tarpeiden mukaan sähköllä (12/24 /230/400V), paineilmalla, hydrauliikalla, nostimilla, lämmityksellä ja SORTIMO-huoltoautokalusteilla. Lataa esite »