Kuorman­käsittely­laitteet

Piakon kuormankäsittelylaitteiden valikoima on erittäin monipuolinen. Markkinoiden laadukkaimmista laitteista ja vahvasta osaamisesta syntyy kustannustehokas kokonaisuus.

Kuormausnosturit

Piakon avolavavalikoimaa täydentävät olennaisesti Palfinger-kuormausnosturit. Palfingerin kattava huoltoverkosto ja varaosapalvelu Suomessa parantaa käyttövarmuutta. Nosturimme on suunniteltu Pohjois-Euroopan vaativiin ilmasto-oloihin.

Kauttamme saat nostuireihin kaikki elinkaaren aikana tarvittavat palvelut, kuten asennuksen, käyttöönottotarkastuksen, määräaikaistarkastukset (myös ns. "10-vuotistarkastus"), huollot ja varaosat. https://www.palfinger.com/en/emea/products/loadercranes

Tasonostolaitteet

Hydraulinen tasonostolaite
Piakon hydraulitoiminen tasonostolaite on varmatoiminen ja helppokäyttöinen laite. Laite on saatavissa sähkötoimisella hydraulikoneikolla tai ulosottokäyttöisenä.

Kiinteä tasonostolaite
Piakon kiinteä tasonostolaite on tarkoitettu täysilmajousitettuun autoon. Laitteessa on paineilmatoimiset konttilukot, joten hydrauliikkaa ei tarvita. Kiinteän tasonostolaitteen asennuskorkeus on säädettävissä, alkaen 60 mm:stä. Lataa esite »

Vaijerivaihtolava­laitteet

Saat Piakolta Hiab Multiliftin vaijerivaihtolavalaitteet asennettuna. Uusien CLF-vaijerilaitteiden matala asennuskorkeus ja kevyt paino merkitsevät ylivoimaista suorityskykyä ja suurta hyötykuormaa. Ainutlaatuisten hydraulisten ratkaisujen ansiosta vetoyksikön ja kipin yhtäaikainen käyttö onnistuvat vaivattomasti jopa täydellä kuormalla. Lataa esite »

Koukkuvaihtolava­laitteet

Piakon valikoimasta löytyy Palift-koukkuvaihtolavalaitteet 2-26 tonnin kapasiteetilla. Palift-koukkulaitteiden asennuskorkeus on 17-24 t teholuokassa vain 195 mm. Koukkulaitteita on saatavilla vaakasiirrolla, taitolla ja eri tartuntakorkeuksilla. Lataa esite »
https://www.palfinger.com/en/emea/products/hook-and-skiploader

Takalaitanostimet

Piako myy ja asentaa Zepro, MBB ja Dhollandia takalaitanostimia paketti- ja kuorma-autoihin. Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva nostin kuhunkin käyttötarkoitukseen.