Lavat

Piako-lavat ovat tunnettuja kestävyydestään ja viimeistellystä ulkonäöstä.

Rahtilavat

Piako valmistaa rahtilavoja raskaisiin kuorma-autoihin. Erikoisosaamistamme edustaa nosturikäyttöön suunniteltu apurunko. Tämän erittäin jäykän apurungon avulla nosturikäyttöä pystytään vakauttamaan ja monissa tapauksissa saadaan myös hyödynnettyä nosturin suurinta nostokapasiteettia laajemmalla alueella. Lataa esite »

Fliegl Push-Off -lavat

Fliegl Push-off lava työntää materiaalin pois lavalta kippaamisen sijaan. Push-Off lavan suurimmat hyödyt perinteiseen kippaavaan lavaan verrattuna ovat ”kippaus”-vakavuus, kuorma voidaan purkaa myös matalissa tiloissa, materiaalin säännöstely on helpompaa esim. asfalttikuljetukset sekä lavan tyhjeneminen täysin puhtaaksi materiaalista riippumatta. Push-Off lava on saatavilla puoliperävaunuihin, kuorma-auton päälle asennettuna sekä vaihtolavarungolla. http://www.fliegl-baukom.de/

Kevytlavat

Piakon kevytlavat on tarkoitettu paketti- ja kevytkuorma-autoihin. Kevytlavoista on saatavilla kahta eri mallia.

Kevyempään kuljetukseen tarkoitettu alumiinirunkoinen Alucargo-lava on erittäin kevyt ja mahdollistaa näin suuren hyötykuorman kevyissä autoissa. Lava on lujuusluokiteltu ja tuttua Piako-laatua. Lava voidaan varustaa monin lisävarustein.

Perinteinen, kuumasinkitystä teräsprofiilista valmistettu Steelcargo-lava on vahvimmillaan raskaassa ajossa sekä kappaletavaranosturilla varustetussa autossa. Lava on varustettu maalatuilla teräksisillä rahtitolpilla, jotka ovat käytössä varmatoimiset ja pitkäikäiset. Lavan muotoilu kaarevine etusermeineen antaa viimeistellyn loppusilauksen.

Steelcargo-lavan saa tarvittaessa taakse kippaavalla tai 3-kaatorungolla. Lataa esite »